Χριστουγεννιάτικο Λογοτεχνικό Εργαστήρι στην Αθήνα - Θα δοθούν Πιστοποιητικά - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο Λογοτεχνικό Εργαστήρι στην Αθήνα - Θα δοθούν Πιστοποιητικά





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ:

«Γίνε κι εσύ ο Βοηθός του Άι Βασίλη» ΣΤΟ 

ΚΑΜΙΝΙ!


Αγαπητοί συμπολίτες και λιλιπούτειοι φίλοι μας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι «Γίνε κι εσύ ο Βοηθός του Άι Βασίλη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Καμίνι Γαλατσίου (διασταύρωση οδών Γ. Καραϊσκάκη, Βαλτετσίου και Ρεθύμνης).
Όλα τα παιδιά θα γίνουν οι βοηθοί του Άι Βασίλη, θα φορέσουν από ένα σκούφο ξωτικού, θα ζωγραφίσουν, θα φτιάξουν διάφορα παιχνίδια-φιγούρες και θ’ ακούσουνε τη χριστουγεννιάτικη ιστορία: «Πως ο Snoopy το κουταβάκι έγινε ο βοηθός του Άι Βασίλη».
Μόλις τελειώσουμε, κάθε παιδί θα πάρει το ειδικό «Πιστοποιητικό Βοηθού του Άι Βασίλη», το οποίο θα πιστοποιεί ότι έγινε βοηθός του στο εργαστήρι μας. Μάλιστα ήδη μας τα έχει στείλει ο ίδιος ο Άι Βασίλης με τη σφραγίδα του από το μακρινό Βόρειο Πόλο.
Μετά το τέλος του εργαστηρίου θ’ ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο πάρτι με γλυκά, χυμούς και αναψυκτικά, και με τη συνοδεία των αγαπημένων μας χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Διοικητικό Συμβούλιο

Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!