Πάνω από 300 άτομα στη λογοτεχνική εκδήλωση του Πλούταρχου Πάστρα - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πάνω από 300 άτομα στη λογοτεχνική εκδήλωση του Πλούταρχου Πάστρα





ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ "Γίνε κι εσύ Βοηθός του Άι Βασίλη" ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους γονείς που μας τίμησαν σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, στο Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι μας «Γίνε κι εσύ Βοηθός του Άι Βασίλη». Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που γέμισε το Καμίνι από δεκάδες παιδικές φωνές. Τόσο το αμφιθέατρο με τις 160 θέσεις ήταν γεμάτο -ακόμη και στα σκαλοπάτια καθόντουσαν παιδιά-, όπως και ο χώρος υποδοχής! Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι εχθές ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των συμπολιτών μας. Εκατόν δέκα ζωγραφιές δεν έφτασαν, γιατί ήρθαν πάνω από 180 παιδιά και άλλοι τόσοι γονείς! Του χρόνου, όμως, θα είμαστε ακόμη καλύτερα προετοιμασμένοι. 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στο εργαστήρι μας τον Δήμαρχο μας, κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος μας πρόσφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το αμφιθέατρο στο Καμίνι και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, κ. Μαργαρίτα Μανδηλαρά, όπως και για την άψογη συνεργασία μας. 




Επιπλέον, ευχαριστούμε πολύ τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ. Γιάννη Μανιάτη και τον κ. Κώστα Ζώμπο, όπως και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους που ενδεχομένως παραλείψαμε μέσα σ' αυτό τον κόσμο. Τώρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω, προσωπικά, την Ιδιοκτήτρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου», κ. Τριανταφυλλιά Κορρέ, η οποία εδώ και μία εβδομάδα σε καθημερινή βάση διαφήμιζε την εκδήλωση μας, αλλά και παρόλο που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, με βοήθησε στη διανομή των προσκλήσεων στους δρόμους και έξω από τα σχολεία του Δήμου μας. Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον Εκδότη της εφημερίδας «Γραμμή», κ. Γιώργο Τζίμα, που μας βοήθησε και με το παραπάνω στη διαφήμιση της εκδηλώσεως μας, αλλά και την εφημερίδα «Παλμός» για τη δημοσίευση της πρόσκλησης στην εκδήλωση μας. 




Ευχαριστώ και το Σύλλογο Ηπειρωτών Γαλατσίου όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επέλεξε να διοργανώσω και να παρουσιάσω τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του, οι οποίες βασίστηκαν πάνω στα παραμύθια που έγραψα. ;Όπως, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συμπολίτες μου και γείτονες μου από τα Καραγιαννέικα που ήρθαν σύσσωμοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πρόσκλησης που μοίρασα μία προς μία στις πόρτες τους και με τίμησαν με την παρουσία τους.


Πλούταρχος Πάστρας
Λογοτέχνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!