PEN GREECE: Τελετή απονομής του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγημάτων με θέμα: «1922-2022: ξεριζωμός και προσφυγιά» - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

PEN GREECE: Τελετή απονομής του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγημάτων με θέμα: «1922-2022: ξεριζωμός και προσφυγιά»




Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 στο Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας, 106 74 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγημάτων με θέμα: «1922-2022: ξεριζωμός και προσφυγιά» του PEN Greece. 

Στην εκδήλωση η Πρόεδρος, Ντίνα Σαρακηνού, θα μιλήσει για το PEN Greece, το ελληνικό παράρτημα του PEN International, από την ίδρυσή του έως σήμερα και τη δικτύωση στη διεθνή κοινότητα των κέντρων PEN. 

Η Αντιπρόεδρος, Κατερίνα Μαλακατέ, θα μιλήσει για τον θεσμό του λογοτεχνικού διαγωνισμού και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Η Γεν. Γραμματέας, Τέσυ Μπάιλα, θα μιλήσει εκ μέρους της Κριτικής Επιτροπής για τη συλλογή διηγημάτων του λογοτεχνικού διαγωνισμού. 

Η Έφη Ριζά, Διευθύντρια των Εκδόσεων Έναστρον και η μεταφράστρια Χριστίνα Καζάζη θα μιλήσουν για την έκδοση των διηγημάτων στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. 

Αποσπάσματα των διηγημάτων θα διαβάσουν τα μέλη του Δ.Σ., Αγγελική Μποζίκη και Δημήτρης Φιλελές. 

Τις απονομές θα κάνει ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπούρας, μέλος του Δ.Σ.
 
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Κώστας Στοφόρος, μέλος του Δ.Σ.
 
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό. 

 
Υποστηρικτής: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
 

 

Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο του PEN Greece Ντίνα Σαρακηνού, ΠρόεδροςΚατερίνα Μαλακατέ, ΑντιπρόεδροςΤέσυ Μπάιλα, ΓραμματέαςΑγγελική Μποζίκη, ΤαμίαςΚωνσταντίνος Μπούρας, ΜέλοςΚώστας Στοφόρος, ΜέλοςΔημήτρης Φιλελές, Μέλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!