Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος το βιβλίο «Όσες θάλασσες σε ταξιδεύουν άλλες τόσες σε κρατούν» της Σταυρούλας Ποζαπαλίδου - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος το βιβλίο «Όσες θάλασσες σε ταξιδεύουν άλλες τόσες σε κρατούν» της Σταυρούλας Ποζαπαλίδου




Λίγα λόγια για το βιβλίο (εκ του προλόγου)
Περπατούν στα μονοπάτια μιας σχέσης με τον     Νάρκισσο, από την αρχή της έκστασης, της ονειροπόλησης, του έρωτα, στις  δύσβατες ανηφόρες  του ανελέητου πόνου και της προσβολής μέχρι τη λύτρωση της άλλης ματιάς.
Επιζητούν όλα αυτά που ο Νάρκισσος δεν έζησε τα παιδικά του χρόνια και επιστρέφουν αυτά που τον πόνεσαν, όπως απαιτεί η επιβίωσή του.
Γιατί επιτρέπεις να συμβούν όλα αυτά;
Ίσως γιατί είναι οικεία, στις φιγούρες της ζωής σου…

Λίγα λόγια για τη Σταυρούλα Ποζαπαλίδου
Η Σταυρούλα Ποζαπαλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ιστιαία Ευβοίας.
Σπούδασε Παιδαγωγικά και εργάζεται μέχρι σήμερα στην Α/θμια Εκπαίδευση. Διαμένει στη Ρόδο και έχει εκδώσει ένα παραμύθι ‘‘Η Πάλη των Πράξεων στη Χώρα της Αρμονίας’’, 2019, Εκδόσεις Τέχνη.
Τα 55 χαϊκού αυτής της απόπειρας και αναζήτησης του εαυτού, ταξιδεύουν σε θάλασσες καλά κρυμμένες, που επιλέγεις αν θα σε πάνε μακριά, στον κήπο της Εύας, ή θα σε βουλιάξουν σε οικείους δαίμονες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Ποίηση
Σελίδες: 64
Διαστάσεις: 14,8x21 cm
ISBN: 978-618-5597-32-0
Τιμή: 12,72 ευρώ
Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος

Το βιβλίο: «Όσες θάλασσες σε ταξιδεύουν άλλες τόσες σε κρατούν», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Κέφαλος: www.ekdoseiskefalos.gr για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Βιβλία που γράφουν ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!