ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




Αγαπητοί αναγνώστες και συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς ποίησης και βραβείων βιβλίου,

Σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή ή τη Δευτέρα θ' αποσταλούν τα διπλώματα των βραβευθέντων έργων και τα διπλώματα των τιμητικών επαίνων συμμετοχής του επετειακού διαγωνισμού: «Βραβεία Βιβλίου Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος 2000-2020». Τα διπλώματα των βραβευθέντων έργων και τα διπλώματα των τιμητικών επαίνων συμμετοχής για τον «2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης Κέφαλος», λόγω των εκατοντάδων συμμετοχών (1320), δεν θα μπορέσουμε να τα έχουμε έτοιμα τελικά πριν να κλείσουμε για διακοπές: από 4-23/8. Οπότε υποχρεωτικά θα σταλούν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου που θ' ανοίξουν και τα σχολεία, ενώ ο έντυπος «Συλλεκτικός Τόμος 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης Κέφαλος» θα κυκλοφορήσει γύρω στις 24-26 Αυγούστου 2020 στον οποίο θα συμμετέχουν όλα τα έργα είτε διακρίθηκαν είτε δεν διακρίθηκαν, αλλά έλαβαν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.
Τώρα, τ' αποτελέσματα του «2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας Κέφαλος» για κάποιες κατηγορίες (μυθιστορήματα, νουβέλες κτλ.) θα ξεκινήσουν ν' ανακοινώνονται από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου. Τελετές απονομών δεν θα πραγματοποιηθούν εφέτος, λόγω των υγειονομικών μέτρων και αποφυγής συνωστισμού -πάνω από 50 άτομα. Το 2021 θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλες οι εκδηλώσεις και οι τελετές για τους νέους διαγωνισμούς που θα προκηρυχθούν λίαν συντόμως. 
Τέλος, ανακοινώνουμε πως τα γραφεία του περιοδικού και των Εκδόσεων Κέφαλος πλέον, θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, στο κέντρο της Αθήνας. Περισσότερες λεπτομέρειες για έκδοση προσωπικών και συλλογικών έργων, τρόπους υποβολής αξιολόγησης και για το νέο προγραμματισμό των δράσεών μας στα τέλη Αυγούστου. Μέχρι τότε ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! 


Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!