2η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

2η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος
Το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» σας προσκαλεί -μετά την παρουσίαση των έργων του έντυπου τεύχους (αρ. 8, Ιανουάριος-Απρίλιος 2020) του λογοτεχνικού περιοδικού: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς»- στη διαδικτυακή έκθεση με τίτλο: «2η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος». Στην εν λόγω έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα έχουν δημοσιευτεί στο εν λόγω τεύχος.
Η διαδικτυακή αυτή έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 (08:30 μ.μ.) έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020. Η έκθεση θα έχει τη μορφή: α. βίντεο στις σελίδες και τις ομάδες του λογοτεχνικού περιοδικού μας «Κέφαλος» στο Facebook και β. ειδικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας.
Αυτή η διαδικτυακή έκθεση γίνεται για να παρουσιαστούν τα έργα των καλλιτεχνών συμμετεχόντων στο εν λόγω τεύχος, όπως θα γινόταν στη φυσική μας εκδήλωση, αλλά και όπως έγινε για τους λογοτέχνες και επιστήμονες μας κατά το διήμερο απαγγελίας των έργων τους διαδικτυακά, τη Δευτέρα 22 και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Αυτή είναι μία κίνηση να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους 205 συμμετέχοντες ποιητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες! 

Πλούταρχος Πάστρας. 
Εκδότης Λογοτεχνικού Περιοδικού «ΚΕΦΑΛΟΣ»
& Εφημερίδας «Λογοτεχνικό Βήμα»,
Φιλόλογος, Λογοτέχνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!