ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2020» - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2020»




ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2020» (με τη συμμετοχή 205 σύγχρονων Ελλήνων ποιητών και καλλιτεχνών)

[Κάνε Like στη Facebook Σελίδα: Γιορτή της Ποίησης - Κέφαλος]

Αγαπητοί συμμετέχοντες στο «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της Ποίησης 2020»,
Με χαρά αναγγέλουμε την κυκλοφορία του ποιητικού λευκώματος για την ετήσια γιορτή της ποίησης, στο οποίο συμμετέχουν 205 λογοτέχνες και καλλιτέχνες σε 276 σελίδες στολισμένες με έμμετρα και πεζά ποιήματα, χαϊκού, μελέτες, άρθρα, δοκίμια, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και σκίτσα. Η παρουσίαση του ποιητικού λευκώματος πραγματοποιήθηκε σε μία διαδικτυακή διήμερη εκδήλωση με τίτλο: «Γιορτή της Ποίησης 2020», στην οποία απαγγείλαμε ποιήματα και διαβάσαμε αποσπάσματα των επιστημονικών έργων των συμμετεχόντων κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (28 και 29 Μαρτίου 2020), ενώ παράλληλα από τις 6 έως τις 20 Απριλίου 2020 πραγματοποιήσαμε την: «1η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Κέφαλος» -με ηλεκτρονικά μέσα- με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών του εν λόγω λευκώματος.
Το έντυπο: «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της Ποίησης 2020», λοιπόν, κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020. Το κόστος ανά αντίτυπο για όσους ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν, από 16 ευρώ θα κοστίζει 14 ευρώ -με έκπτωση 2 ευρώ-, ενώ τα έξοδα αποστολής θα κοστίζουν 3 ευρώ για Ελλάδα και 7,25 ευρώ για Κύπρο. Εντός Αθήνας και Πειραιά, μπορούν ν' αποσταλούν με αντικαταβολής -χωρίς πρόσθετη χρέωση- με δικά μας μέσα.
'Όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν μπορούν να το κάνουν πολύ απλά μόνο μ’ ένα μήνυμα στο email: vivlia.kefalos@gmail.com, στο οποίο θα μας αναφέρουν και τον αριθμό αντιτύπων που θέλουν να παραγγείλουν κι εμείς θα τους απαντήσουμε άμεσα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Ο Εκδότης
Πλούταρχος Πάστρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!