1η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

1η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος




Το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» σας προσκαλεί -μετά την παρουσίαση των ποιημάτων και των μελετών του έντυπου συλλογικού έργου: «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της Ποίησης 2020»- στη διαδικτυακή έκθεση με τίτλο: «1η Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος». Στην εν λόγω έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα έχουν δημοσιευτεί στο: «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της Ποίησης 2020».
Η διαδικτυακή αυτή έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 6 Απριλίου (18:00 μ.μ.) έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020 (23:59 μ.μ.). Η έκθεση θα έχει τη μορφή: α. βίντεο στο εξώφυλλο της Σελίδας και της Ομάδας του λογοτεχνικού περιοδικού μας «Κέφαλος» στο Facebook και β. ειδικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας.
Αυτή η διαδικτυακή έκθεση γίνεται για να παρουσιαστούν τα έργα των καλλιτεχνών συμμετεχόντων στο εν λόγω λεύκωμα, όπως θα γινόταν στη φυσική μας εκδήλωση, αλλά και όπως έγινε για τους ποιητές μας κατά το διήμερο απαγγελίας των έργων τους διαδικτυακά, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. Αυτή είναι μία κίνηση να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους 205 συμμετέχοντες ποιητές και καλλιτέχνες στη: «Γιορτή της Ποίησης 2020», την οποία διοργάνωσε το λογοτεχνικό περιοδικό μας! 
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι το έντυπο: «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της Ποίησης 2020», θα κυκλοφορήσει μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Πλούταρχος Πάστρας. 
Εκδότης Λογοτεχνικού Περιοδικού «ΚΕΦΑΛΟΣ»
& Εφημερίδας Λογοτεχνικό Βήμα,
Φιλόλογος, Λογοτέχνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!