ΙΔΡΥΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΙΔΡΥΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ




Αγαπητοί φίλοι και ομότεχνοι, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την ίδρυση του νέου εκδοτικού μας οίκου: «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ» (ιστοσελίδα: www.ekdoseiskefalos.gr). Μετά την πολύχρονη πλέον εμπειρία μας στις εκδόσεις συλλογικών έργων όπως: το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» (διακρίθηκε το 2019 από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας και το Ελληνικό Κράτος ως ένα από τα δεκαπέντε σημαντικότερα λογοτεχνικά περιοδικά των αρχών του 21ου αιώνα), τη δεκαπενθήμερη εφημερίδα: «Λογοτεχνικό Βήμα», τα «Ετήσια Λογοτεχνικά Ημερολόγια», τους τόμους της «Εγκυκλοπαίδειας Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών» και τους συλλεκτικούς τόμους των πανελλήνιων λογοτεχνικών διαγωνισμών μας, ήρθε η ώρα να σαλπάρει ο «Κέφαλος» και να ταξιδέψει στη μαγική χώρα και των προσωπικών βιβλίων.

Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ» λοιπόν αναλαμβάνουν τη συνέκδοση τόσο προσωπικών, όσο και συλλογικών έργων, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή (ebook), σε όλα τα στάδια (φιλολογική επιμέλεια, διορθώσεις, σελιδοποίηση, εικονογράφηση, εξώφυλλο, εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση) και εξολοκλήρου την προώθηση τους. Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα, παραμύθια, μυθιστορήματα, νουβέλες, δοκίμια, επιστημονικές και λαογραφικές μελέτες, διπλωματικές εργασίες κτλ.

Μάλιστα οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ» καινοτομούν και δέχονται να εκδώσουν βιβλία τόσο ενήλικων συγγραφέων, όσο και παιδιών, αλλά και εφήβων, δίνοντας βήμα σε συγγραφείς όλων των ηλικιών, επενδύοντας στο μέλλον της σύγχρονης λογοτεχνίας!

Διάβασε στην ιστοσελίδα μας: www.ekdoseiskefalos.gr, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για την έκδοση του βιβλίου σου, όπως: α. για τα πακέτα προσφορών συνέκδοσης, β. τα στάδια έκδοσης του βιβλίου σου, γ. για τον τρόπο υποβολής έργου για αξιολόγηση, δ. για την παραδοσιακή έκδοση, ε. για την έκδοση Print on Demand, στ. για την έκδοση e-book, ζ. για τις μεμονωμένες υπηρεσίες αυτοέκδοσης που προσφέρουμε, η. για την έκδοση ακαδημαϊκών εργασιών, θ. για την έκδοση συλλογικών έργων, ι. για την έκδοση περιοδικού και εφημερίδας και ια. τις απαντήσεις μας στις συχνές ερωτήσεις.

Μην διστάσεις λοιπόν! Υπόβαλλε τώρα το έργο σου στο email: ekdoseiskefalos@gmail.com, για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια, για να γράψουμε μαζί την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!

Εν κατακλείδι, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θ' ανακοινωθoύν τα πρώτα 9 προσωπικά βιβλία που ήδη ετοιμάζουμε και φυσικά το μεγάλο μας εγχείρημα: η «Ακαδημία Λογοτεχνίας, Πολιτισμού & Επιστημών Κέφαλος», η οποία ιδρύθηκε πριν λίγες ημέρες κι έχει ως σκοπό να λειτουργήσει ως ερευνητικό κέντρο για τη λογοτεχνία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες. Τα γραφεία των «ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ» και της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΣ» θ' ανοίξουν για το κοινό στο κέντρο της Αθήνας και τα εγκαίνιά τους θα πραγματοποιηθούν εντός του Σεπτεμβρίου.


Ο ΕΚΔΟΤΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΣ»

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΑΣΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!