Μεμονωμένες Υπηρεσίες Αυτοέκδοσης από τις Εκδόσεις Κέφαλος - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Μεμονωμένες Υπηρεσίες Αυτοέκδοσης από τις Εκδόσεις Κέφαλος

 


Οι Εκδόσεις Κέφαλος προσφέρουν σε όλους τους συγγραφείς που θέλουν να εκδώσουν και να διακινήσουν μόνοι τους το έργο τους, μεμονωμένες αλλά βασικές εργασίες για την αυτοέκδοση του βιβλίου τους. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουν: α. δημιουργία εξωφύλλου (εμπνεόμαστε από το λογοτεχνικό έργο του συγγραφέα και διαμορφώνουμε το εξώφυλλο του βιβλίου του στις σωστές προδιαγραφές για εκτύπωση στο τυπογραφείο), β. σελιδοποίηση (σελιδοποιούμε το κείμενό σου για να πάρει την καταλληλότερη μορφή για ένα άρτιο τυπογραφικά έντυπο έργο) και γ. φιλολογική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός, συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης, διορθώσεις)
Μάλιστα, ο συγγραφέας μπορεί να επιλέξει είτε μία είτε όσες από τις εν λόγω εργασίες επιθυμεί, ενώ μπορεί να επιλέξει και τις τρεις εργασίες σ' ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς! 
Μην διστάσεις καθόλου: υπέβαλε τώρα το έργο σου στις Εκδόσεις Κέφαλος για να σου προσφέρουμε τη φροντίδα όλων των απαραίτητων εργασιών πριν την εκτύπωση του βιβλίου!  



1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 50 σελίδες, για την επιλογή β. από 56 έως 100 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 2 έως 3 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!