Έκδοση Παιδικών και Εφηβικών Βιβλίων από τις Εκδόσεις Κέφαλος - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Έκδοση Παιδικών και Εφηβικών Βιβλίων από τις Εκδόσεις Κέφαλος

 


Οι Εκδόσεις Κέφαλος αναλαμβάνουν την έκδοση παιδικών (για όλες τις ηλικίες) και εφηβικών βιβλίων. Εικονογραφούμε το βιβλίου σου, εμπνευσμένοι από τους ήρωες του και τα τοπία του, για να χαρίσουμε στο μικρό αναγνώστη ένα χαρούμενο και πλούσιο αισθητικά αποτέλεσμα, για να ταυτιστεί μαζί με την ιστορία σου! 
Οι Εκδόσεις Κέφαλος αναλαμβάνουν και όλα τα υπόλοιπα στάδια έκδοσης φιλολογική και κειμενογραφική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.), σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση. Επίσης, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα -όπως επιβάλλεται- για την προβολή του βιβλίου και την προώθησή του: συνεντεύξεις (σε ραδιόφωνο και έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο), διαφημίσεις (σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστοσελίδες), εκδήλωση παρουσίασης, βιβλιοκριτικές, Goodreads, δημιουργία ιστοσελίδας και σελίδων στα social media για διαφήμιση, δημιουργία διαφημιστικού βίντεο και άλλες δράσεις προώθησης.
Το ποσό που θα λαμβάνει ο συγγραφέας από τις πωλήσεις είναι 20% (για παραδοσιακή έκδοση) και 25% (για print on demand), δηλαδή ανάλογα με τον τύπο έκδοσης και μάλιστα από το πρώτο αντίτυπο και όχι μετά τα πρώτα 50 ή 100 και άνω, ενώ το έργο θα διατίθεται τόσο στις μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων, σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου των εκδόσεών μας), αλλά και σε βιβλιοπωλεία της Κύπρου, και φυσικά κατόπιν παραγγελίας σε όλα τα υπόλοιπα τοπικά βιβλιοπωλεία της χώρας βάσει της πλατφόρμας του biblionet και του ΟΣΔΕΛ.
Μην διστάσεις λοιπόν! Υπέβαλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική οικογένεια που δημιούργησαν οι Εκδόσεις Κέφαλος, για ας ταξιδέψουμε μαζί στη μαγική χώρα της φαντασίας!1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 3 έως 5 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η οικονομικότερη έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!