ΝΕΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Διεθνές POETRY SLAM 2020 - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΝΕΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Διεθνές POETRY SLAM 2020




ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!

Διεθνές POETRY SLAM, Cyprus, 2020
23 και 24 Μαρτίου, 2020 - Ίδρυμα Άρτος, Λευκωσία
Ώρα Άφιξης 19.30 – Ώρα Έναρξης 20.00

Με την παρούσα σας απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο 4o Διεθνές Poetry Slam, 2020 που οργανώνουμε στις 23 και 24 Μαρτίου στη Λευκωσία.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων Διεθνών Poetry Slam, και χρόνια μετά την πρώτη παράσταση Slam στο Σικάγο, το Ιδεόγραμμα προχωρεί στη διεξαγωγή του 4ου στη σειρά, με στόχο να οδηγήσει την ποίηση πιο πέρα, αναζητώντας νέες μορφές έκφρασης. Το Poetry Slam είναι διαγωνισμός ποίησης. Οι συμμετέχοντες απαγγέλουν δραματοποιημένη πρωτότυπη δουλειά τους.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και πάρτε το ποίημά σας (και δεύτερο ποίημα, σε περίπτωση που θα περάσετε στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού), διάρκειας τριών (3) λεπτών, κι ελάτε στο Ίδρυμα Άρτος να διαγωνιστείτε, για την ποιητική γραφή, το συναίσθημα, τη σκηνική παρουσία και τη γλωσσική φινέτσα, ενώπιον 5μελούς κριτικής επιτροπής και κοινού!

Στη φετινή διοργάνωση θα ανακηρυχτεί ο National Cyprus Champion Slammer 2020, καθώς και 2ος και 3ος νικητής. Ο National Champion Slammer θα μπορεί να λαμβάνει μέρος, αντιπροσωπεύοντας την Κύπρο, στο «EU Poetry Slam Championship» που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης καθώς και στη διεθνή διοργάνωση «UNESCO and world championship of Poetry Slam».

Σημείωση: Εάν θέλετε να προβληθεί το ποίημά σας, στα αγγλικά (ή ελληνικά σε περίπτωση αγγλόφωνων), παρακαλούμε στείλτε μας τη μετάφρασή του, το αργότερο, μέχρι την Πέμπτη 12 Μαρτίου, 2020.

Επικοινωνείστε:
nora@ideogramma-cy.com
info@lilymichaelides.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!