ΣΗΜΕΡΑ: «Ο Ουρανένιος» του Γιώργου Δ. Λεμπέση: Παράσταση για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , Σάββατο 9/11 στις 14:00 στο θέατρο Ζίνα - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ: «Ο Ουρανένιος» του Γιώργου Δ. Λεμπέση: Παράσταση για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , Σάββατο 9/11 στις 14:00 στο θέατρο Ζίνα




«Ο Ουρανένιος» του Γιώργου Δ. Λεμπέση: Παράσταση για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , Σάββατο 9/11 στις 14:00 στο θέατρο Ζίνα 

Για την αλληλεγγύη και την αρμονική συνύπαρξη, για την αξία του ονείρου και την ανάγκη όλων μας για ένα κομμάτι ουρανό. Για όλα αυτά μιλά «Ο Ουρανένιος», το θεατρικό έργο του αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών Γιώργου Δ. Λεμπέση που ανεβαίνει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Ζίνα, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Κουμούτσου. 

Οι συντελεστές της παράστασης δεν μένουν μόνο στην θεωρία, αλλά περνούν δυναμικά και στην πράξη, αφιερώνοντας μια μέρα στον οργανισμό που πρεσβεύει τις παραπάνω αξίες και τις υπηρετεί με συνέπεια από το 1995 έως σήμερα. Στόχος, το χαμόγελο κάθε παιδιού! 

SAVE THE DATE: Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 14:00 όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Στην παράσταση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος, κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς και κάποια από τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Χαμόγελου. 

Όσοι από τους θεατές επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία χρειάζεται αυτή την περίοδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μπορούν να τα φέρουν εκείνη την ημέρα στο θέατρο.

Δείτε ποια είναι αυτά :

https://bit.ly/2NI9I90 

Πού: Θέατρο ΖΙΝΑ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74, Αθήνα, 210-6424414, 210-6424424

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!