Εφημερίδα «Λογοτεχνικό Βήμα»: Φύλλο 14 - Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Εφημερίδα «Λογοτεχνικό Βήμα»: Φύλλο 14 - Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019




ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ: «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ» (Φύλλο 14- Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 - ISSN: 2654-1246)

Αγαπητοί αναγνώστες της εφημερίδας μας: «Λογοτεχνικό Βήμα» και του περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση συμμετοχής για το: «Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020». Οι συμμετέχοντες λογοτέχνες και καλλιτέχνες έφτασαν όχι τους 100, ούτε τους 150, αλλά τους 201! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και μας κάνετε πολύ χαρούμενους για την τόσο μεγάλη συμμετοχή σας, σ’ ένα λογοτεχνικό-καλλιτεχνικό ημερολόγιο που πλέον έγινε θεσμός!
Τώρα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο νέο έντυπο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε στέλνοντας τα έργα σας έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα διαβάσετε στη σελίδα 3 του παρόντος φύλλου. Μπορείτε να συμμετάσχετε με ποιήματα, διηγήματα, νουβέλες, παραμύθια, άρθρα, μελέτες, δοκίμια, κριτικές βιβλίων, αναγγελία εκδηλώσεων κτλ. Μάλιστα, όλα τα έργα της παιδικής λογοτεχνίας θα δημοσιευτούν και στο νέο παιδικό-εφηβικό λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Ο Μικρός Παραμυθάς», το οποίο θα εκδίδεται κάθε τρεις μήνες και θα διανέμεται δωρεάν τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Το 1ο τεύχος (Ιανουάριος-Μάρτιος 2020) θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2019, ενώ το 6ο-7ο τεύχος του «Κέφαλου» θα κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου 2019.
Τέλος, θα θέλαμε να αναγγείλουμε ότι τον Ιανουάριο θα εκδοθεί ο έντυπος τόμος των φύλλων της εφημερίδας μας: «Λογοτεχνικό Βήμα», τα οποία εκδόθηκαν το 2019. Θα είναι μία συγκεντρωτική έκδοση, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΡΙΔΑΣ ΕΔΩ: https://issuu.com/kefalos.periodiko/docs/_________________-_14

***ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 15 ΣΤΟ ΕMAIL: logotexnikovima@gmail.com -έως τις 29 Νοεμβρίου 2019

***ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ EMAIL: logotexnikovima@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!