ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019.



Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού, καλλιτεχνών, ιστορικών τέχνης και συλλεκτών, οι δύο μεγάλες ομαδικές εκθέσεις που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος στις οποίες συμμετέχει και ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος.
Πρόκειται για την έκθεση γλυπτικής που γίνεται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, στον αύλειο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης, Βασ. Σοφίας 22, όπου εκτίθεται η σύνθεση του "Κοσμογονική Ανάταση", από μάρμαρο και σμιλεμένο σιδηρόλιθο που είχε φέρει από ορυχεία του Κιέλου της Γερμανίας.
Επίσης για την έκθεση «Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Κόσμημα, Μάσκες θεάτρου - Έκθεση του Μήνα εφαρμογών των εικαστικών τεχνών» που γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" του Δήμου Αθηναίων, Ηρακλειδών 66 στο Θησείο.
Σε αυτήν συμμετέχει με θεατρικά του κοσμήματα της ενότητας "Μυθικά Περιδέραια", από βότσαλα, πέτρες, πέρλες, σμάλτο, χρυσό, που έχει φιλοτεχνήσει στην Κεφαλονιά και τα οποία έχουν φορεθεί από τον ίδιο και μοντέλα του σε εικαστικές παραστάσεις- performance και δρώμενα τέχνης και λόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Και οι δύο εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες εκθέσεις που παρουσιάζουν ένα ευρύτατο και ποικίλο φάσμα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας είναι επισκέψιμες με ελεύθερη είσοδο και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2019. 

www.gisi.gr/evangelatos





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!