ΝΕΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛ ( 2019-2020 ) - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛ ( 2019-2020 )

Οι δραστηριότητες της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών ξεκινούν για τη νέα λογοτεχνική περίοδο ξεκίνησαν!
Τα μέλη και οι φίλοι της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά εξαιρετικών εκδηλώσεων που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των Τεχνών (Λογοτεχνία, θέατρο, μουσική κλπ) και να συμμετάσχουν στους τρεις σημαντικούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που διοργανώνονται με επιτυχία κάθε χρόνο.
Επίσης, όπως πάντα, ορισμένες φορές κάθε μήνα θα παρέχεται «ελεύθερο βήμα» για απαγγελία και ανάγνωση κειμένων, ενημέρωση για επικείμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση.
Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ.Αγγελική Ψακή Κωβαίου στο 6974259054, ώστε να υποβάλουν την πρότασή τους. Το νέο πρόγραμμα της Π.Ε.Λ θα αναρτηθεί σύντομα στη σελίδα μας και θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.
Περιμένουμε τις δικές σας συμμετοχές, προτάσεις και ιδέες, για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, ομιλιών, λογοτεχνικών αφιερωμάτων κλπ.
Τέλος παρακαλούνται τα μέλη μας ( που δεν έχουν αποστείλει ) να αποστείλουν στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email κλπ) προκειμένου να ενημερώσουμε το αρχείο μας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών σας εύχονται καλό φθινόπωρο, υγεία, χαρά και δημιουργική λογοτεχνική περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!