Ο ΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΠΟΛΙΣ» - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ο ΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΠΟΛΙΣ»




Ο ΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΠΟΛΙΣ»

Αγαπητοί φίλοι έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε πως 
το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» είναι πλέον ένας από τους επίσημους φορείς-συνεργάτες του νέου θεσμού ποιητικών και μουσικών εκδηλώσεων που καθιερώνουν ο πολυχώρος «ΠΟΛΙΣ» μαζί με τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Κώστα Καρούσο, τον Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Ναθαναήλ και άλλους επίσημους συνεργαζόμενους φορείς, στους οποίους πλέον ανήκει και το περιοδικό μας. 
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μας να συμβάλουμε κι εμείς ως περιοδικό σε αυτό το νέο θεσμό που έχει ξεκινήσει να δημιουργείται. 
Τέλος, σας προσκαλούμε κι εμείς με τη σειρά μας στη «Μουσικοποιητική βραδιά - Αύρα καλοκαιριού» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, στις 19:30 μ.μ. στον πολυχώρο «Πόλις» (Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β - Ηράκλειο Αττικής - πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ).
Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσεων πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο της επίσημης ανοιχτής πρόσκλησης για απαγγελία ποιημάτων. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:http://polis.edu.gr/…/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!