ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Το Αϊβαλί η πατρίδα μου» του Φώτη Κόντογλου στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Το Αϊβαλί η πατρίδα μου» του Φώτη Κόντογλου στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό





"Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου" του Φώτη Κόντογλου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 9.00μμ για καλό σκοπό! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», στην οποία η Αμαλία Μουτούση κι η Όλια Λαζαρίδου είναι εθελόντριες. 
Η Όλια Λαζαρίδου και η Αμαλία Μουτούση παρουσιάζουν σε θεατρική μορφή αποσπάσματα από το μοναδικό βιβλίο “To Aϊβαλί η Πατρίδα μου”. Με ζωγραφιές, τραγούδια, ιστορίες και με την σκηνογραφική επιμέλεια της Δάφνης Ρόκου, θα μας μεταδώσουν το βαθύ αναστεναγμό που βρίσκεται κρυμμένος μέσα στις σελίδες του.
Η παράσταση έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο της ταξίδι, σε θεατρικές σκηνές των Μεσογείων και φιλοξενείται για πρώτη φορά στην καρδιά της Αθήνας στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός για δυο παραστάσεις, με την στήριξη του Συλλόγου των Φίλων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος 2018-2019 των Φίλων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.
Τιμές εισιτηρίων: Τιμές εισιτηρίων χωρίς αρίθμηση
Α Ζώνη- σειρές 1-3: 15€
Πλατεία σειρές 4 έως τέλος: 10€
Εξώστης: 8€, ΑΜΕΑ: 8€
Υπηρεσία εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Τηλέφωνο 2107234567, Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!