ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις Κριτικές Επιτροπές του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας «Κέφαλος» - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις Κριτικές Επιτροπές του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας «Κέφαλος»




Αγαπητοί ομότεχνοι,

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής -όπως πραγματοποιήσαμε και για το Διαγωνισμό Ποίησης- στις κριτικές επιτροπές του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας «Κέφαλος» που θα προκηρυχθεί την 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου. 
Ο Διαγωνισμός θα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) Μαθητών μέχρι 18 ετών, β) Νέων από 18 έως 30 ετών και γ) Ενηλίκων από 31 ετών και άνω. Τα είδη στα οποία θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες θα είναι τα εξής: Διήγημα, Παραμύθι και Δοκίμιο. Θα συγκροτηθούν συνολικά δύο πενταμελής (τουλάχιστον) επιτροπές. Η πρώτη θα κρίνει τις κατηγορίες Μαθητών και Νέων έως 30 ετών και η δεύτερη θα κρίνει την κατηγορία Ενηλίκων από 31 ετών και άνω. 
Όσοι από εσάς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για να γίνετε μέλος σε μία εκ των δύο κριτικών επιτροπών, μπορείτε να το κάνετε από σήμερα 21 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, αποστέλλοντας μήνυμα στο email: kefalos.periodiko@gmail.com και αναφέροντας σε ποια από τις δύο επιτροπές θέλετε να γίνετε μέλος: Α) Μαθητών και Νέων έως 30 ετών ή Β) Ενηλίκων από 31 ετών και άνω, επισυνάπτοντας μαζί ένα λογοτεχνικό βιογραφικό

Η Εκδοτική Ομάδα 
του Λογοτεχνικού Περιοδικού «Κέφαλος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!