Νέα κυκλοφορία: "ΛΟΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ": Εσείς θα γράφατε ένα τολμηρό βιβλίο με τον πεθερό σας; - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Νέα κυκλοφορία: "ΛΟΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ": Εσείς θα γράφατε ένα τολμηρό βιβλίο με τον πεθερό σας;





Kυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ το μυθιστόρημα «Λόγια Αρσενικά» 
των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και Γιώργου Ρουκά.

Το Λόγια Αρσενικά είναι η αληθινή ιστορία των ματωμένων πόθων ενός φιλήδονου άνδρα, η οποία εκτυλίσσεται στην ερωτική γραμμή του φιλόδοξου βίου του. Πολλές ερωμένες, μια σύζυγος, ένα αίσθημα, μια γυναίκα. Η σάρκα, το πνεύμα και η βούληση μιας κοινωνίας ανθρώπων παραδομένων στην αστάθεια, στην ανησυχία και στην ανία. Σεξουαλικά αρπακτικά; Πρόστυχα συναισθήματα; Αυθεντικά ένστικτα; Αυταπόδεικτη αλήθεια. Αυτό που κάνει τους ήρωες να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητά τους να ακολουθούν τη λογική αφημένοι στις ορμές της ηδονής. Πως το τυφλό σεξ υποδουλώνει την καθαρότητα του πόθου; Μπορεί το πάθος να σβήσει τον έρωτα; Μπορεί η αγάπη να αλλάξει την πραγματικότητα; Μια ιστορία με τολμηρή γλώσσα και πραγματικές εικόνες….

«Αρχές Μαΐου 2018, κυκλοφόρησε επίσημα το δεύτερο μου βιβλίο, το μυθιστόρημα "Λόγια Αρσενικά" από τις εκδόσεις Πνοή στην Αθήνα, τον οποίο συνυπογράφω με τον πεθερό μου Γεώργιο Ρουκά, ο οποίος είχε την αρχική ιδέα, την οποία μου εμπιστεύτηκε. Πάνω της εγώ έχτισα λόγια, ιστορίες και εικόνες, έπλεξα αξέχαστα ελληνικά τραγούδια, διάνθισα με διεθνείς ρήσεις και εμπειρίες, φτιάχνοντας εν κατακλείδι ένα τολμηρό μυθιστόρημα, μια αληθινή ιστορία που σοκάρει. Πέρα από τα γεγονότα, την πλοκή, το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα και τους ήρωες, αυτό που συμβαίνει μέσα στο συγκεκριμένο ερωτικό χρονογράφημα είναι μια σύγκρουση με τις εκάστοτε κοινωνικές νόρμες, τα ταμπού, τις σεμνότυφες αναστολές, τις υποκριτικές συστολές και μια ανατροπή σε γλωσσικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο. Κάτι εντελώς πρωτοφανές σε σχέση με ότι έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα από πρωτότυπο στην Ελληνική γλώσσα. Αναζητούμε αιτίες και αφορμές. Τολμούμε με κριτική αντίληψη να αποσαφηνίσουμε άλλοτε με τη λογική και άλλοτε με το συναίσθημα έννοιες, πράξεις και αισθήματα. Ο θρίαμβος της Ελληνικής γλώσσας κόβει την ανάσα. Η ειλικρινής αποτύπωση αισθαντικών σεξουαλικών σκηνών μέσα από ρεαλιστικές γλωσσικές περιγραφές και εικόνες κάνει το βιβλίο "Λόγια Αρσενικά" να διαβάζεται απνευστί.» Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά



Η Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά είναι Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών CULCOM MA «Digital Media» Sussex University UK, Πτυχιούχος  Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στον τομέα «Lettres Modernes» Université d’ Avignon FR, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Αγγλικής Γλώσσας & Πολιτισμού  και Απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Α.Π.Θ. Ομιλεί την Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική και Βουλγαρική γλώσσα. Εργάστηκε ως εισηγήτρια πλήθους σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει αρθρογραφήσει  σε γνωστά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.  Ασχολείται ενεργά με θέματα Επικοινωνίας,  Πολιτισμού, Γραμμάτων και Τεχνών, υπό τη χρήση των Ψηφιακών Μέσων,  στην υπηρεσία του Marketing, της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Γιάννη Ρουκά και μητέρα 2 αγοριών.

Το 2010 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο Λόγια Γυμνά από τις εκδόσεις Θερμαϊκός και το 2012 κυκλοφόρησε η 2η έκδοση αυτού. Διατηρεί ιστολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.sissysigioultzirouka.blogspot.com .

Επικοινωνία: sissy.sigioultzi.rouka@gmail.com

Ο Γιώργος Ρουκάς γεννήθηκε στο Βόλο. Εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Σπούδασε Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού και Πωλήσεις. Εργάστηκε ως Πραγματογνώμων και Ασφαλιστικός Σύμβουλος, διατηρώντας δικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε Διευθυντής Υποκαταστημάτων των Εταιρειών ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Α.Ε. & MAGIRUSDEUTZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Είναι παντρεμένος με την Κερασία Φρύδα με την οποία έχουν ένα γιο, τον Γιάννη. Έχει γράψει επίσης  το βιβλίο «Μια Ζωή Ορθοπεταλιά», Θεσσαλονίκη 2006.

ΣΙΣΣΥ ΣΙΓΙΟΥΛΤΖΗ-ΡΟΥΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΚΑΣ

«Λόγια Αρσενικά»

Εκδόσεις ΠΝΟΗ, Μάϊος 2018 Αθήνα

ISBN: ISBN 978-618-5307-35-6

Διαστάσεις: 14x21 cm

Σελ.: 212  

Τιμή: 13 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!