ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ... - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ...




Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Βιβλίου, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος υποδέχεται και ξεναγεί στις νέες εγκαταστάσεις της, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όσους συμμετέχουν στον καθιερωμένο Περίπατο του Βιβλίου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε/ακούσετε την ιστορία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος από την αρχή της λειτουργίας της έως και τη μετεγκατάστασή της στο ΚΠΙΣΝ και τη μετάβασή της στη νέα ψηφιακή εποχή. Παράλληλα, άνθρωποι της ΕΒΕ θα σας ενημερώσουν αναφορικά με τις νέες υπηρεσίες, τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης αυτών και θα απαντήσουν σε κάθε απορία σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο της υποδοχής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος , 10' πριν την έναρξη της ξενάγησης. Η ξενάγηση θα αρχίσει από το ισόγειο και το Δανειστικό Τμήμα της ΕΒΕ και θα συνεχίσει στο 2ο και 4ο επίπεδο του κτιρίου. Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου μία (1) ώρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε μια περιήγηση στην Αγορά, το Φάρο και το Πάρκο, αν ο χρόνος σας το επιτρέπει.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης μιας εποικοδομητικής εμπειρίας προτείνεται οι ομάδες της ξενάγησης να μην ξεπερνούν τα 25 άτομα.

Οι ξεναγήσεις ξεκινούν από το χώρο υποδοχής της ΕΒΕ και έχουν διάρκεια περίπου μίας (1) ώρας. Σημειώστε πως η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στους χώρους της ΕΒΕ, τη χρήση σκαλοπατιών, καθώς και τη χρήση εσωτερικών ή/και εξωτερικών ανελκυστήρων.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τυχόν ιδιαίτερες ανάγκες των συμμετεχόντων στην περιήγηση/ ξενάγηση πριν την έναρξη της.

Ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!