ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

 




Οι Εκδόσεις Κέφαλος με την πολύχρονη εμπειρία τους στις εκδόσεις, αναλαμβάνουν τη συνέκδοση τόσο προσωπικών, όσο και συλλογικών έργων, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή (ebook), σε όλα τα στάδια (φιλολογική επιμέλεια, διορθώσεις, σελιδοποίηση, εικονογράφηση, εξώφυλλο, εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση) και εξολοκλήρου την προώθηση τους. Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα, παραμύθια, μυθιστορήματα, νουβέλες, δοκίμια, επιστημονικές και λαογραφικές μελέτες, διπλωματικές εργασίες κτλ. Μάλιστα οι Εκδόσεις Κέφαλος καινοτομούν και δέχονται να εκδώσουν βιβλία τόσο ενήλικων συγγραφέων, όσο και παιδιών, αλλά και εφήβων, δίνοντας βήμα σε συγγραφείς όλων των ηλικιών, επενδύοντας στο μέλλον της σύγχρονης λογοτεχνίας!
Διάβασε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για την έκδοση του βιβλίου σου, όπως: α. για τα πακέτα προσφορών συνέκδοσης, β. τα στάδια έκδοσης του βιβλίου σας, γ. για τον τρόπο υποβολής έργου για αξιολόγηση, δ. για την παραδοσιακή έκδοση, ε. για την έκδοση Prin on Demand, στ. για την έκδοση e-book, ζ. για τις μεμονωμένες υπηρεσίες αυτοέκδοσης που προσφέρουμε, η. για την έκδοση ακαδημαϊκών εργασιών, θ. για την έκδοση συλλογικών έργων και ι. για την έκδοση του περιοδικού και της εφημερίδα σας και ια. τις απαντήσεις μας συχνές ερωτήσεις. 
Μην διστάσεις λοιπόν! Υπέβαλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια, για να γράψουμε μαζί την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!